BSO (4-7 jaar)

De BSO van IKC Socrates biedt kinderen buiten schooltijd een leuke en leerzame tijd.

BSO (4-6 jaar)

De BSO van IKC Socrates biedt kinderen buiten schooltijd een leuke en leerzame tijd.
Ieder BSO kind wordt ingedeeld in een basisgroep, de  jongste kinderen van groep 1 en 2 zitten met hun groepen beneden dicht bij hun eigen klas, zo voelt dit als een bekende en vertrouwde omgeving. We werken daar met een activiteitenprogramma waar de kinderen zelf hun middagactiviteit kunnen kiezen. We maken gebruik van het leerplein en de verschillende ruimtes in MFA de Kreek, gekoppeld aan IKC Socrates, waar we verschillende activiteiten aanbieden, denk hierbij aan sport & spel en theater activiteiten in de speelzaal. 
Daarnaast is er dagelijks een aanbod van activiteiten waaraan de kinderen, als ze dat willen, kunnen meedoen. De activiteiten gebeuren altijd onder begeleiding van één of meer pm’ers. Op deze manier kunnen kinderen de activiteit kiezen die bij hen past en waar hun behoefte ligt. 
De buitenruimte van de BSO is ingericht als natuur ontdektuin. We maken gebruik van de schoolpleinen om sport- en spelactiviteiten te organiseren of voor vrij spel. Binnen maken wij gebruik van de gymzaal, om sport- en spelactiviteiten te ondernemen. 

Meer informatie

Op de website van het LRK zijn de GGD-rapporten te lezen: 
Socrates: kinderdagverblijf en peutergroep en de BSO 
Socrates dependance op de Lage Hoek: kinderdagverblijf met maatwerkgroep en de BSO.

Kindcentrum Socrates is 52 weken per jaar geopend van 7.00-18.30 uur en de maatwerkgroep zelfs van 6.00-19.30 uur. Wij bieden een mooie doorgaande lijn voor kinderen van 0-12 jaar, die volledig op elkaar is afgestemd. De opvang van Kindcentrum Socrates wordt gefaciliteerd door Stichting Kinderopvang West-Friesland

Wilt u ... U bent van harte welkom om eens te komen kijken en sfeer te proeven. 

Email: socrates@kinderopvangwestfriesland.nl

Nog meer weten over de opvang van Kindcentrum Socrates?
Volg ons op Facebook of Instagram.

Kind aan het woord

Op school leren we van elkaar.